Maarten Hillenaar nieuwe directeur Centric Public Sector Solutions

Maarten Hillenaar is benoemd tot nieuwe directeur bij de divisie Public Sector Solutions van Centric, de divisie die verantwoordelijk is voor de gemeentelijke software van Centric. Hij volgt Noor Ferket op die 8 jaar verantwoordelijk was voor de aansturing van de 8 units in deze divisie, totaal ruim 500 medewerkers. Hillenaar komt over van de Software Improvement Group (SIG) waar hij als consultant werkzaam was. Van 2009 tot 2014 was hij de eerste CIO Rijk (chief information officer bij de rijksoverheid). Hillenaar was in de jaren ‘90 werkzaam op het gebied van gemeentelijke ICT bij de VNG afdeling IBA (soort KING) en bij PinkRoccade Local Government, het toenmalige Civility.

Naast Hillenaar bestaat het directieteam van Centric Public Sector Solutions vanaf 1 januari 2018 uit  operationeel directeur Dieneke Schouten (sinds 2001 werkzaam in management functies in de  business unit Sociaal Domein) en commercieel directeur Karel Kinders die sinds begin 2017 al werkzaam was bij Centric en daarvoor sinds 1985 in tal van commerciële directiefuncties werkzaam was bij de softwareleveranciers Dun & Bradstreet, Oracle, Siebel, Cognos en SAS.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.